Concerten 

19 juli t/m 27 augustus 2017


Hortus Festival 2017: Leiden, Amsterdam, Haren, Wageningen, Utrecht

De veertiende editie van Nederlands groenste zomerfestival voor kamermuziek heeft als thema Kroonjuwelen. Het HortusEnsemble speelt hoogtepunten uit de geschiedenis van het Hortus Festival maar er zijn ook fonkelnieuwe voorstellingen, waaronder een kameropera van componist Robin de Raaff over het leven van de roemruchte familie Érard, gebaseerd op recent gevonden brieven. 

Programmaoverzicht

U kunt het complete programmaoverzicht met alle concerten hier en de flyer hier downloaden

Programmaboek

Meer weten over de muziek en uitvoerenden? In het programmaboek staan uitgebreide toelichtingen bij alle concerten en  biografieën van de musici. Het programmaboek is te verkrijgen tijdens de concerten of kunt u hier downloaden.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is gestart, u kunt nu met Early Bird korting kaarten bestellen. Er zijn slechts een beperkt aantal kaarten per concert beschikbaar voor het Early Bird tarief, wees er dus snel bij en bestel nu! De prijs van de kaart is inclusief alle bijkomende kosten en entree tot de tuin.
Bestel hier uw kaarten!

Concerten per locatie

Kies hieronder of in de rechter zijbalk de juiste plaats om alleen de concerten van die locatie te zien. Klik daarna op het concert om meer info te zien:

Leiden  |  Amsterdam  |  Utrecht  |  Haren  |  Wageningen

augustus

 

Hortus Festival 2017:
Kroonjuwelen

 
Artistiek Leider:
Maarten van Veen
 
 
 

 STEUN ONS 

AudioTrack504724