Foto's   Video

Hortus Festival Foto/Video


Persfoto's kunt u hier vinden.

2017


Omroep West 

Omroep West interviewde Maarten van veen en deed verslag van het concert met de Érard tafelpiano in de Hortus botanicus Leiden. Klassiek viert de Zomer! 

Dieuwertje Blok was op bezoek in de binnenstad van Utrecht tijdens het Hortusfestival. 

 
Gepubliceerd op 26 jul. 2017     


2016

Podium on Tour deed verslag van het Hortus Festival 2016 vanuit de Hortus Botanicus in Amsterdam. Bobby Mitchell speelt o.a. Rhapsody in Blue van George Gershwin:

 

2015

Bekijk Hieronder de video die Radio 4 Festivalzomer heeft gemaakt van het openingsconcert van het Hortus Festival 2015 in de Hortus Botanicus Leiden. Maarten van Veen speelt Nocturnes op zowel een Pleyel vleugel als een Erard.

Een bijzondere uitzending in 2015 was die van Opium op 4 waar artistiek leider Maarten van Veen zowel hoofdgast als muzikale gast was. Hij bracht namelijk ook live muziek met mezzosopraan Michaela Riener. Beluister het mooie interview en de live muziek uit het festival hier.  Een fragment van de live muziek zoals Liszt en Schönberg is hier te luisteren.


Het openingsconcert in de Palmenkas in Amsterdam deed het thema Nachtlied eer aan met de prachtige avondambiance (Foto: Johannes Bosgra)

DoelenEnsemble speelt het slotconcert in de Hortus Botanicus Haren op 16 augustus 2015
(Foto: Johannes Bosgra)

Maarten van Veen en Michaela Riener tijdens het concert in de Palmenkas in Amsterdam (Het Parool) 

Hortus Festival 


Artistiek Leider:
Maarten van Veen


STEUN ONS

 

 
AudioTrack504724