Arianne van der Doelen is als ZZP-er financial controller bij verschillende stichtingen en verenigingen. Eén daarvan is de Nederlandse Vereniging van Botanische Tuinen.

Voordat zij als zelfstandige ging werken, was Arianne financieel en operationeel directeur bij Natura Artis Magistra en mocht in die functie met haar gezin een aantal jaren in een dienstwoning op het terrein van de dierentuin wonen. Als geen ander heeft zij hier ervaren hoe belangrijk het is om mensen kennis te laten maken met natuur. Als lid van de Bach-vereniging en regelmatige bezoeker van het Concertgebouw, ziet zij het als een geweldige kans een bijdrage te leveren aan de combinatie van natuur en muziek in het Hortus Festival.

Na haar studie heeft Arianne bijna 10 jaar bij accountantskantoor Berk gewerkt. Daarna als hoofd financiën achtereenvolgens bij Trans World Airlines Benelux, het Amsterdam(s Historisch) Museum en woningcorporatie Ymere.

Als algemeen bestuurslid van het bestuur van het Hortus Festival zal zij haar opgedane kennis en ervaring met plezier inzetten voor de stichting.

 

Hortus Festival 


Artistiek Leider:
Maarten van Veen


STEUN ONS

 

 
AudioTrack504724