Palmenkas Hortus Amsterdam

Amsterdam

Hortus Amsterdam

25 juli - 11 aug. 2018

De Hortus Botanicus Amsterdam is een van de oudste botanische tuinen ter wereld. Met haar rijke historie is de Hortus een oase van rust midden in de drukke stad.

Het Hortus Festival in de Hortus Amsterdam. Tijdens festivaldagen zijn er (gratis) miniconcerten in de tuin, componeerworkshops voor kinderen en twee concerten per dag. Met o.a. Ragazze Quartet, Berlage Saxophone Quartet, Rianne Wilbers, Cora Burggraaf, DoelenEnsemble en Nicole Jordan, Maarten van Veen en natuurlijk het Hortus Ensemble. De middag- en avondconcerten vinden plaats in de de monumentale Palmenkas. 

Tijdens het festival zal er een speciaal festivalmenu worden geserveerd in het Het hortus café in de Oranjerie. Reserveren verplicht bij het Hortus café.

Hortus Botanicus Amsterdam
Plantage Middenlaan 2a
1018 DD Amsterdam
www.dehortus.nl

Programma Amsterdam

wo. 25 juli 2018

do. 26 juli 2018

wo. 1 augustus 2018

do. 2 augustus 2018

ma. 6 augustus 2018

do. 9 augustus 2018

Nieuws

Kaartverkoop van start

Het programma staat online en de kaartverkoop voor de 15e editie van het Hortus Festival gaat van start. Op de geheel vernieuwde website kunt u het programma per dag of per locatie bekijken en meteen online kaarten kopen. Voor de snelle beslissers zijn er tot 1 juni Early Bird kaarten met korting te koop. 

Meer

Hortus Festival 2018 nieuwe stijl

De 15e editie van het Hortus Festival vindt plaats van 25 juli t/m 11 augustus 2018 en heeft een andere opzet dan voorgaande jaren. Elke week zijn er twee festivaldagen per locatie en kunt u naast de vertrouwde avondconcerten ook in de middag van een concert genieten.

Meer