Tuin van de Zweedse kerk in Rotterdam

Rotterdam

Zweedse kerk

25 juli - 11 aug. 2018

De Zweedse kerk ligt aan een prachtige binnentuin in hartje Rotterdam. Een landelijke verrassing midden in de stad. Zes festivaldagen met concerten in de middag en avond. Met o.a. Ragazze Quartet, Berlage Saxophone Quartet, Bobby Mitchell, het HortusEnsemble m.m.v. Cora Burggraaf en een aangrijpend theaterconcert van Rien Schraagen en Maarten van Veen met scènes uit De dood van Pyotr Ilyich in tekst en muziek.

Zweedse kerk
Parklaan 5
3016 BA  Rotterdam
www.svenskakyrkan.se/nederlanderna

Nieuws

Luisteren / terugluisteren

Hortus Festival op NPO Radio 4

NPO Radio 4​ besteedde drie weken lang aandacht aan Hortus Festival​; interviews, live optredens, een speciale playlist op VPRO Vrije Geluiden en een week lang een lied uit death speaks in het programma Passagio van Lex BohlmeijerHet Doelen Ensemble en Nicole Jordan waren op 30 juli live te gast in het programma Opium op NPO radio 4.

Meer

Programma nog eens nalezen

Alle concerten en informatie in handig overzicht

Voor de bezoekers van het Hortus Festival maken we elk jaar een programmaboek met uitgebreide toelichtingen op werken, componisten en uitvoerenden, alle liedteksten en prachtige afbeeldingen van alle concerten. Wilt u nog eens nalezen of meer weten over uitvoerenden of componisten? Dan kunt u het programmaboekje downloaden als PDF.

Meer