Oranjerie Oude Hortus Utrecht

Utrecht

Oude Hortus

25 juli - 11 aug. 2018

In deze unieke, historische tuin vergeet je dat je midden in de stad bent. Het Hortus Festival is drie dagen in de Oude Hortus met met activiteiten voor iedereen zoals componeerworkshops voor kinderen en concerten in de middag en avond in de Oranjerie. Met muziek van o.a. het Ragazze Quartet, Berlage Saxophone Quartet, Het HortusEnsemble en Cora Burggraaf en Maarten van Veen, piano. 

Oude Hortus Utrecht
Ingang: Lange Nieuwstraat 106
3512 PN Utrecht
www.universiteitsmuseum.nl/hortus 

Nieuws

Luisteren / terugluisteren

Hortus Festival op NPO Radio 4

NPO Radio 4​ besteedde drie weken lang aandacht aan Hortus Festival​; interviews, live optredens, een speciale playlist op VPRO Vrije Geluiden en een week lang een lied uit death speaks in het programma Passagio van Lex BohlmeijerHet Doelen Ensemble en Nicole Jordan waren op 30 juli live te gast in het programma Opium op NPO radio 4.

Meer

Programma nog eens nalezen

Alle concerten en informatie in handig overzicht

Voor de bezoekers van het Hortus Festival maken we elk jaar een programmaboek met uitgebreide toelichtingen op werken, componisten en uitvoerenden, alle liedteksten en prachtige afbeeldingen van alle concerten. Wilt u nog eens nalezen of meer weten over uitvoerenden of componisten? Dan kunt u het programmaboekje downloaden als PDF.

Meer