Kas van de Oude Hortus Utrecht

Utrecht

Oude Hortus

25 juli - 11 aug. 2018

In deze unieke, historische tuin vergeet je dat je midden in de stad bent. De tuin is verdeeld in een aantal delen, waaronder een cottagetuin en een medicinale tuin: de Regiustuin.

Hortus Festival in de Oude Hortus. Drie festivaldagen met componeerworkshops, middag- en avondconcerten in de monumentale Oranjerie. Met o.a. het Ragazze Quatet, Berlage Saxophone Qartet, Het HortusEnsemble en mezzosopraan Cora Burggraaf en Maarten van Veen, piano. 

Oude Hortus Utrecht
Ingang: Lange Nieuwstraat 10
3512 PN Utrecht
www.universiteitsmuseum.nl/hortus 

Nieuws

Kaartverkoop van start

Het programma staat online en de kaartverkoop voor de 15e editie van het Hortus Festival gaat van start. Op de geheel vernieuwde website kunt u het programma per dag of per locatie bekijken en meteen online kaarten kopen. Voor de snelle beslissers zijn er tot 1 juni Early Bird kaarten met korting te koop. 

Meer

Hortus Festival 2018 nieuwe stijl

De 15e editie van het Hortus Festival vindt plaats van 25 juli t/m 11 augustus 2018 en heeft een andere opzet dan voorgaande jaren. Elke week zijn er twee festivaldagen per locatie en kunt u naast de vertrouwde avondconcerten ook in de middag van een concert genieten.

Meer