Voelt u zich ook betrokken bij het Hortus Festival en wilt u bijdragen aan mooie concerten op bijzondere locaties en een groter publieksbereik? Word dan begunstiger van het Hortus Festival. 

Het Hortus Festival staat bekend om de verrassende combinatie van sfeervolle locaties en bijzondere muziek. De concerten zijn intiem: het publiek zit dicht bij het podium en kan na afloop van de concerten eenvoudig contact en kennis maken met de musici en kan tegelijkertijd genieten van de schoonheid en diversiteit van bloemen, planten en bomen. Uitvoeringen op vaak authentieke muziekinstrumenten brengen het publiek terug in de tijd waarin de natuur dichter bij de mens stond. 

Een speciale rol is weggelegd voor de piano’s van het merk Érard, ontwikkeld in de Fin du Siècle. De klankvoorstelling die deze vleugel oproept, is een volstrekt andere dan die van de hedendaagse instrumenten.

Dit alles kunnen we alleen blijven doen dankzij sponsoren, fondsen, onze Vrienden en donateurs.
 

Vriend van het Hortus Festival

U kunt ons ook steunen als Vriend, Grote Vriend of BoezemVriend van het Hortus Festival. In ruil voor uw steun, ontvangt u de volgende privileges:

  • Vriend van het Hortus Festival: U doneert jaarlijks minstens € 35 en heeft jaarlijks het recht om tickets te kopen met een vriendenkorting. Daarnaast ontvangt u eenmalig als welkomsgeschenk een cd uit de serie "Kroonjuwelen" van het Hortus Festival.
  • Grote Vriend van het Hortus Festival: U doneert jaarlijks minstens € 100 en ontvangt jaarlijks één vrijkaart voor een concert naar keuze en u heeft jaarlijks het recht om tickets te kopen met een vriendenkorting. Daarnaast ontvangt u eenmalig als welkomsgeschenk een cd uit de serie "Kroonjuwelen" van het Hortus Festival.
  • BoezemVriend van het Hortus Festival: U doneert jaarlijks minstens € 150 en ontvangt jaarlijks twee vrijkaarten voor een concert naar keuze en u heeft jaarlijks het recht om tickets te kopen met een vriendenkorting. Daarnaast ontvangt u eenmalig als welkomsgeschenk de volledige cd-box "Kroonjuwelen" van het Hortus Festival.

U kunt Vriend van het Hortus Festival worden door het geven van een automatische incasso. 
Dit kunt u doen via de link: WORD VRIEND. Wij danken u hartelijk voor uw steun.

 

Steun het Hortus Festival

U kunt een eenmalig bedrag doneren via de link: DONEREN
Er opent een nieuwe pagina met een veilige betaalomgeving van Pay.nl. Vul een bedrag in en reken af met IDeal of creditcard. Wij danken u hartelijk voor uw bijdrage.

Fiscaal voordeel voor schenker en ontvanger

Het HortusFestival heeft een ANBI-status, waardoor wij als ontvangende culturele instelling geen schenkbelasting hoeven te betalen. Dat betekent dat alle giften volledig ten goede komen aan HortusFestival. En voor de schenker betekent deze ANBI-status ook fiscaal voordeel in de inkomstenbelasting en de vennootschapsbelasting. Een periodieke gift (vijf jaar) aan het HortusFestival is zelfs volledig fiscaal aftrekbaar. Dankzij de nieuwe Geefwet, die het schenken aan kunst & cultuur stimuleert, is een periodieke gift tot en met 2017 zelfs 125% aftrekbaar!

Voor vragen over andere mogelijkheden om het HortusFestival te ondersteunen kunt u contact met ons opnemen via info@hortusfestival.nl.

Érard vleugel en publiek foto. C van Blitterswijk