Kaarten voor Hortus Festival zijn eenvoudig online te bestellen. Bekijk het programma en verzamel één voor één de concerten die u wil bezoeken in de winkelwagen en reken ze dan meteen af. Nadat u heeft betaald met iDeal of Mastercard ontvangt u de kaarten per e-mail. Print de tickets uit neem ze mee naar het concert, samen met uw eventuele kortingspas (Vrienden van Botanische tuin Leiden/Amsterdam/Wageningen/Utrecht, CJP. Leiden Zomervakantiepas). 

Eenvoudig bestellen
Bekijk de concerten en koop meteen tickets online.

> Bekijk alle concerten per dag op de programmapagina
> Bekijk alle concerten per tuin op een locatiepagina

Veel plezier met uitzoeken!

Prijzen

De prijzen van de concerten variëren van € 21,50 tot € 27,50 met uitzondering van de VIP arrangementen. Jongeren tot en met 15 jaar € 10,00 voor een middagconcert en € 16,00 voor een avondconcert. Daarnaast zijn er aantrekkelijke kortingen voor Early Birds, Vrienden van.. en echte festivalgangers. 

Voor de gratis miniconcerten in Leiden, Amsterdam en Wageningen, zijn geen kaartjes of reserveringen nodig. 

Early Bird
Snelle beslissers kunnen tot 1 juni kaarten kopen met Early Bird korting. Korting is alleen geldig op kaarten voor volwassenen en niet in combinatie met andere kortingen.
Early Bird middagconcert: € 19,50
Early Bird avondconcert: € 25,00

Vanaf 2 juni

Middagconcerten 16:00-17:00 uur
Volwassenen vanaf 16 jaar: € 21,50
Kinderen t/m 15 jaar: € 10,00
Vrienden van/CJP: € 19,50

Avondconcerten 20:00 – 22:00 inc. korte pauze
Volwassenen vanaf 16 jaar:  € 27,50
Kinderen t/m 15 jaar: € 16,00
Vrienden van/CJP:  € 25,00

Kinderworkshop 13:00-14:00 
Gewoon ticket: € 15,00 (begeleiders betalen reguliere entree van de tuin)
Zomervakantiepas Leiden: € 12,75 (neem wel je pas mee!)

Arrangementen 
Verzekerd van een plaats op de eerste rij en een ontmoeting met de musici kan met een speciaal VIP arrangement: 
1e rij en Meet &Greet avond: € 50,00
Meet & Greet avond: € 35,00

Diner
In Leiden en Wageningen is het mogelijk voorafgaand aan het avondconcert een diner te reserveren. Voor een festival menu inc. 2 drankjes betaald u €25,00. U krijgt een optie te zien tijdens het bestel proces.

Korting voor Vrienden van
Bent u vriend van de Hortus in Leiden, Amsterdam, Utrecht of Wageningen? Dan krijgt u korting op de toegangsprijs. Met een speciale festivalcode die u via de Botanische tuin hebt gekregen.

Stapelkorting
Voor de echte festivalgangers is het nu extra aantrekkelijk om meerdere concerten te bezoeken. Koop kaarten voor een hele dag of voor verschillende locaties en ontvang 10% korting. Let op: de stapelkorting geldt alleen binnen eenzelfde bestelling. Tijdens het bestellen ziet u het kortingsbedrag dat is opgebouwd. De korting geldt overigens niet voor diners, VIP arrangementen of andere kortingskaarten.

* Prijzen zijn exclusief een servicetoeslag van € 1,00 per ticket, uitgezonderd kinderworkshops en dinervouchers.
 

Festivalkassa

Op festivaldagen kunt u vanaf een uur voor aanvang van het concert terecht bij de kassa. Als het concert online is uitverkocht is het ook uitverkocht aan de kassa. Mochten er concertkaarten over zijn, dan kunt u ze daar ook kopen. Let op betalen kan alleen met PIN.

Contact

Indien online kaarten kopen niet lukt, kunt u telefonisch contact opnemen 06-15353449 (wo 14-18 uur), of stuur een mail naar info@hortusfestival.nl. We proberen binnen 24 uur contact op te nemen. Op festivaldagen zijn we telefonisch te bereiken tot een half uur voor aanvang van het concert.

Thumbnail